Login Inregistrare
Tainice palate...

Pensiunea Izvorul Pastravilor

Judetul: Suceava


Localitatea: Vatra Dornei


Adresa: Dealu Floreni 868A, Dorna Candrenilor


E-mail: kristina_socot@yahoo.com


Telefon mobil: 0744124352


Descriere

...este destinatia ideala pentru cei ce iubesc inaltimea, aerul tare si murmurul raului de munte!...

Pensiunea Izvorul Pastravilor este situata in comuna Dorna Candrenilor, sat Dealu Floreni, la 8 km de Vatra Dornei, la 400 de m de soseaua Vatra Dornei Bistrita. Este asezata intr-un cadru pitoresc la poalele muntelui Ousor(1600 m),ce reprezinta in sezonul rece o partie de schi si sanius naturala nemaipomenita, iar in timpul verii o oaza de racoare si frumusete salbatica!


Dotari generale

4 camere duble, pat matrimonial;
2 apartament2 cu doua camere, fiecare cu pat matrimonial; fiecare camera are iesire pe balcon sau terasa, vederi mirifice!!! Curte mare cu brazi, foisor, masa cu scaune de lemn pe terasa, gratar, bucatarie complet utilata si echipata, pastravarie, parau la poarta, spatiu de joaca pentru copii neamenajat, 10 locuri de parcare, pensiunea e noua.


Dotari camere

Baie proprie, incalzire centrala, iesire pe balcon/terasa, TV, internet wireless


Servicii

Demipensiune, dar aveti posibilitatea sa pescuiti oricand un pastrav din pastravaria din curte si sa-l preparati la gratar. Putem sa va facem rezervari pentru echitatie, drumetii, river rafting pe Bistrita, zboruri de agrement etc.


Adauga comentariu
 
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Rating:
Cod de securitate:
 
* Toate campurile sunt obligatorii. La adresa de e-mail va rugam sa specificati o adresa valida, ea nu va fi facuta publica.
Jaylyn 2013-06-08 So true. Honesty and everything recoignzed.
sszhlwm 2013-06-11 sOajIr miimmmgaduij