Login Inregistrare
Tainice palate...

Pensiunea Haiduc

Judetul: Brasov


Localitatea: Sacele


Adresa: George Moroianu 147


E-mail: bv70adb@yahoo.co.uk


Telefon mobil: 0745156085


Descriere

Pensiunea este finalizata in Decembrie 2011, 8 camere cu bai proprii, televizoare Lcd, cablu, internet wireless, sala mese 60mp, pretabil pentru conferinte, bucatarie complet utilata, foisor, gratar, parcare in curte.
Pensiunea Haiduc este situata in loc Sacele, foarte accesibila din Dn1 a directia Cheia sau Dn 1- Predeal, la numai cateva minute de centrul Brasovului. Beneficiaza de o pozitie deosebita aproape de padure si va ofera cazare la standarde ridicate atat pentru un sejur de relaxare cat si pentru interes de serviciu.

Pensiunea a fost finalizata in Dec. 2011 si va ofera cazare la un standard ridicat in 8 camere spatioase dotate cu baie proprie, televizor lcd, internet wireless; living spatios de 60mp pentru servirea mesei, bucatarie complet utilata, incalzire centrala, foisor, gratar, parcare in curte.
Pensiunea Haiduc se afla situata la: - 5 min de parcul acvatic \\\"Aqua Magic\\\", parcul de agrement pentru catarari si tiroliana \\\"Adventure Park\\\", gradina zoologica, telescaun si partia de ski Bulnoc;
- 10 min de defileul 7 Scari si traseul Piatra Mare,
- 15 min de Paradisul Acvatic
- 10 min de centrul brasovului unde puteti vizita centrul istoric cu prima scoala romaneasca, Biserica Neagra, Turnul Alb, Turnul Negru, Poarta Ecaterinei, Tampa, telecabina, Poarta Schei, Cetatea Brasovului, Strada Sforii, Muzee etc.
- 30 min de Poiana Brasov, cetatea Rasnov
45 min de castelul Bran


Dotari generale

8 camere cu baie, sala de mese, bucatarie complet utilata, internet wireless, foisor, gratar, parcare in curte.


Dotari camere

Baie in camera, televizoare LCD, caldura si apa calda, internet wireless, terasa la fiecare camera.


Adauga comentariu
 
Nume:
E-mail:
Comentariu:
Rating:
Cod de securitate:
 
* Toate campurile sunt obligatorii. La adresa de e-mail va rugam sa specificati o adresa valida, ea nu va fi facuta publica.